Earth Month 2015
Bescherm water om te beschermen wat je liefhebt
Dieren, kinderen, onze natuur – alles!

Ter ere van Earth Month, wijden we bij Aveda een volledige maand toe om lief te hebben, te vieren en fondsen te verwerven om de aarde en de mensen te beschermen. Dankzij de passie van het Aveda netwerk en onze gasten, hebben we sinds 1999 meer dan $38 miljoen ingezameld om organisaties te ondersteunen die direct invloed hebben op de milieuveranderingen.Als onderdeel van onze Earth Month initiatieven in april, schenkt Aveda 100% van de aankoopprijs (gebaseerd op de adviesverkoopprijs €15) van Aveda’s limited-edition Light The Way™ candles aan Global Greengrant Fund voor water projecten in meer dan 70 landen. Er worden bijkomende fondsen opgericht dankzij de passie van het netwerk van de Aveda salon/spa professionals die evenementen vertegenwoordigen en grondleggers die collectief meer dan 40 regionale partners wereldwijd ondersteunen, die op lokaal niveau schoon water beschermen en inwoners opleiden over regionale waterproblemen.

Ook de salon heeft een aantal initiatieven lopen om geld in te zamelen en bij te dragen aan earth month; Het bedrag gaat integraal naar Earth month;
De Light the way kaarsen 15€
Earth month tote bag 3,5€
Kaneel koffie 3€
Doneren in onze collectebus, per 1€ gedoneerd komt je naam aan onze wensboom. Op het einde van de maand verloten we 3 product pakketten.