Aveda presenteert de Herfst/Winter 2015 Sublime Spirit Collectie.
Een seizoen vol intens mooie en rijke haarkleuringen met een focus op koper en violet.​

 

De herfst hangt in de lucht en dus het perfecte moment voor een nieuwe haarkleur. Sublime Spirit toont frisse en betoverende kleuren die tijdloze elegantie uitstralen met rijke tinten voor een decadente, luxe look. Aveda introduceert de Herfst/Winter 2015 Sublime Spirit Collectie, een rijke, op maat gemaakte haarkleuring waarbij gebruik wordt gemaakt van Aveda’s Full Spectrum™. Deze formule geeft een rijk kleurresultaat, gebaseerd op 96% natuurlijk afgeleide ingrediënten die het haar een schitterende en gezonde look geven.i Sublime Spirit gebruikt Full Spectrum™ voor een kleuring die rustig, zelfverzekerd en luxueus is. De klassieke stijlen uit de collectie intensiveren de kleur en de prachtig glanzende textuur van het haar.
Antoinette Beenders, Aveda Global Creative Director, stuurde een team aan van internationale ervaren Aveda stylisten voor het creëren van de Herfst/Winter 2015 looks. De looks laten een selectie aan sterke vrouwen zien, die van top tot teen prachtig gestyled zijn. De sierlijke haarstijlen en kleuren passen perfect bij de luxueuze outfits en schitterende make-up op een decadente filmset.

 

Jo McKay, Aveda European Technical Hair Specialist benadrukt dat luxueuze looks de tendens worden voor dit seizoen: “We zullen veel rijke gepigmenteerde haarkleuren en uitgesproken styling zien, waarbij het haar bijna een sculptuurachtige vorm aanneemt met een Renaissance twist. Alles draait om high-end beauty!” De haarkleur voor dit seizoen bestaat uit bladgoud, bronskleurig goud en honingkleurige tinten voor lichtere haartypes. Diep pruimkleurig violet, vintage bordeaux, mahonie en rode wijn tinten bepalen de trend voor donker haar.