Experts in ons vak

Jaarlijks volgt het team van De Salon verscheidene cursussen en bezoeken wij de hipste mode- en kappershows. Ook op schoonheids- en kappersbeurzen zijn wij niet weg te slaan en gaan steeds op zoek naar net dat nieuwe dat wij de moeite waard vinden om aan jou voor te stellen.

Onze professionals zijn getraind in het gebruik van natuurlijke producten en technieken die de gezondheid van het haar en de huid bevorderen. Wij geven persoonlijk advies om de juiste keuzes te maken voor jouw lichaam en haar.

Hier vind je ons

Aan de Dampoort, tussenin de hippe nieuwe dokken en het pittoreske centrum van Gent, ontvangt het team van de Salon u graag op afspraak.

Ons salon is ontworpen om een ​​serene sfeer uit te stralen, waar je kunt ontspannen en genieten. Onze klanten komen vaak terug vanwege de rustige en gezellige sfeer, bij ons voel je je thuis.

Openingsuren
Maandag10u-20u
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag10u-20u
Vrijdag9u-20u
Zaterdag9u-18u
Zondaggesloten

Dok Zuid 3
9000 Gent

09 223 55 64
info@desalon.be

Ruime parking op 150 meter wandelafstand,
gelegen aan Dampoort station.

Piep eens binnen

Bij ons draait het niet alleen om het uiterlijke, maar ook om het innerlijke welzijn. Daarom creëren we een huiselijke en gezellige sfeer in onze salon, zodat jij je op je gemak voelt en jij ongestoord kunt genieten. Ons doel is om jou te helpen stralen, zowel van binnen als van buiten.

Het team

Jan

Zaakvoerder

Pascal

Haarstyliste

Joyca

Haarstyliste

Kaat

Haarstyliste

Lies & Freddy

Oprichters

Wist je dat het verhaal van De Salon bijna 100 jaar terug gaat in de tijd?