Home » Vacature kapster Gent

Vacature voor schoonheidsspecialiste in Gent

Ben je gepassioneerd door schoonheidszorg en op zoek naar een vacature voor schoonheidsspecialiste in Gent? Wij bieden een unieke kans om jouw vaardigheden in te zetten in de ontspannen en luxe omgeving van De Salon. Als schoonheidsspecialiste zal je bij ons deel uitmaken van een professioneel team dat streeft naar de hoogste standaarden in beautybehandelingen en klanttevredenheid.

Kapper, massage- én beautysalon

Voor mannen en vrouwen

Natuurlijke, eerlijke producten

Onze vacature biedt een aantrekkelijke carrièrekans als schoonheidsspecialiste

Deze vacature voor schoonheidsspecialiste biedt meer dan alleen een job; het is een kans om te groeien in een ondersteunende omgeving waar je dagelijks leert en je skills verder ontwikkelt. Je werkt met producten van topkwaliteit en krijgt de gelegenheid om diverse behandelingen uit te voeren, van huidverzorging tot ontharen met suiker. In jouw rol als schoonheidsspecialiste zul je uitsluitend werken met de natuurlijke producten van Aveda, die bekend staan om hun zuiverheid en milieuvriendelijkheid, om zo onze klanten de meest verantwoorde en effectieve behandelingen aan te bieden. Ons team verwelkomt een schoonheidsspecialiste die met enthousiasme en professionaliteit onze klanten de beste zorg wil bieden.

Solliciteer nu en word onderdeel van ons team

Droom je ervan om te werken als schoonheidsspecialiste bij de leukste kapper in Gent? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog op onze vacature voor schoonheidsspecialiste. We zijn niet alleen op zoek naar iemand die vakkundig is in schoonheidsbehandelingen, maar ook iemand die zich thuis voelt in een vriendelijke en gastvrije omgeving. Daarnaast hebben we ook een vacature voor kapster openstaan, wat kansen biedt voor verdere diversificatie binnen ons team. Laat deze kans niet liggen en solliciteer vandaag nog!