Home » Vacature kapster Gent

Vacature voor kapster in Gent

Zoek je een vacature voor kapster in Gent waarbij je jouw passie voor haarstyling kunt combineren met een warme, klantgerichte benadering? Bij De Salon bieden we jou een plek waar creativiteit en professionaliteit samenkomen in een stijlvolle omgeving. Wij zijn op zoek naar een kapster die haar talent wil inzetten om onze klanten elke dag weer te laten stralen.

Kapper, massage- én beautysalon

Voor mannen en vrouwen

Natuurlijke, eerlijke producten

Een leuke vacature voor een carrière als kapster

Deze vacature voor kapster is jouw kans om deel uit te maken van een dynamisch en creatief team. Als hairstylist werk je bij ons in een inspirerende omgeving waar je voortdurend kunt groeien en ontwikkelen. Ervaring is niet noodzakelijk; we zijn vooral op zoek naar iemand met een frisse blik en een leergierige houding. Natuurlijk, hoe meer ervaring je hebt, hoe hoger het loon dat we je kunnen bieden. Bovendien krijg je de kans om te werken met de natuurlijke producten van Aveda, een troef in een wereld die steeds meer inzet op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Solliciteer vandaag nog

Wil jij deel uitmaken van ons unieke team? Solliciteer dan nu voor deze vacature en scoor een job als kapster bij de leukste kapper in Gent. Enthousiasme, creativiteit en een klantvriendelijke instelling zijn wat wij zoeken. Naast de vacature voor kapster hebben we ook een vacature voor schoonheidsspecialiste openstaan. Mis deze kans niet om te werken in een omgeving die zowel ontspannend als uitdagend is. Stuur vandaag nog jouw sollicitatie en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!