Home » Highlights kleuren bij een kapper in Gent

Highlights kleuren bij een kapper in Gent

Als je denkt aan highlights kleuren bij een kapper in Gent, denk je aan de perfecte balans tussen subtiele glans en opvallende contrasten. Highlights kunnen zoveel meer doen dan alleen lichtere lokken creëren; ze kunnen je hele look verfrissen en je een gloed geven die je natuurlijke schoonheid benadrukt. Bij De Salon, in Gent, geven wij je graag de highlights waar jij van droomt.

Kapper, koffiezaak én beauty salon

Voor mannen en vrouwen

Natuurlijke, eerlijke producten

Laat highlights kleuren bij onze kapper

Waarom zou je voor highlights kiezen bij een kapper? Haar kleuren, en vooral het aanbrengen van highlights, vraagt om een getraind oog en een vaste hand. Het gaat om het creëren van diepte, dimensie en beweging in je haar. In ons kapsalon begrijpen we dat highlights niet zomaar lichte plukjes zijn. Ze moeten naadloos in je haar blenden, ongeacht of je nu een subtiele sun-kissed look wenst of duidelijke contrasten. Onze dameskapper is niet alleen op de hoogte van de nieuwste technieken maar luistert ook aandachtig naar jouw wensen. Zo zorgen we ervoor dat je straalt als nooit tevoren.

Benieuwd welk product het best bij jouw huid en haar past? Kom langs voor ons persoonlijk advies!

Maak een afspraak voor highlights

Klaar om je haar die extra sprankel te geven? Laat je lokken stralen met prachtige highlights. Reserveer nu je plekje online of telefonisch via 09 223 55 64 een laat je door ons team van experts in De Salon onderdompelen in een wereld van kleur en glans. Of je nu subtiel of opvallend wilt gaan, wij staan voor je klaar om je look naar een hoger niveau te tillen met de natuurlijke producten van Aveda. Wacht niet langer en geef jezelf de stralende make-over die je verdient!