Home » Haar kleuren Gent

Haar laten kleuren in Gent

Wil je je haar laten kleuren door een ervaren kleuringexpert in Gent? Dan kan je terecht bij De Salon, ons gezellige kapsalon en beauty center in het hartje van Gent. Onze kleuringexpert luistert naar je wensen en gaat vervolgens op precieze wijze met je haar aan de slag. Samen realiseren we jouw droomkapsel!

Kapper, koffiezaak én beauty salon

Voor mannen en vrouwen

Natuurlijke, eerlijke producten

Ontdek de mogelijkheden van haar kleuren

Als kapper bieden we verschillende mogelijkheden aan op vlak van haar kleuren. Wil je highlights laten plaatsen? Ga je graag voor permanente kleuring? Onze kleuringexpert zorgt in elk geval voor een prachtig eindresultaat zodat jij vol vertrouwen de deur uit kan. Ga je voor blond of toch eerder bruin? Laat het zeker weten en wij geven je de look waar je van droomt. Onze hairstylist gaat graag aan de slag voor een kleur en coupe die exact aan jouw wensen voldoet! Of je nu voor een radicale verandering gaat of een subtiele touch-up, in De Salon zorgen we ervoor dat je stralend en zelfverzekerd naar buiten stapt.

Benieuwd welk product het best bij jouw huid en haar past? Kom langs voor ons persoonlijk advies!

Kleur je dag en boek nu je afspraak

Waarom wachten als je nu de stap kunt zetten naar die sprankelende nieuwe look? Wij realiseren het allemaal met de natuurlijke producten van Aveda. Maak online een afspraak of bel naar 09 223 55 64 en laat ons team van professionals je meenemen op een kleurrijke reis. Boek nu jouw kleurmoment bij onze kleuringexpert en geef je haar de tint die het verdient!