Home » Dameskapper in Gent

Dameskapper in Gent

Zoek je naar een voortreffelijke dameskapper in Gent? Dan ben je bij De Salon op de juiste plek. Voor de moderne vrouw is een bezoek aan een kapper niet zomaar een routine; het is een ervaring, een moment van verwennerij. Bij ons krijg je niet alleen een perfecte damessnit in Gent, maar een totaalbeleving waarbij jouw wensen centraal staan.

Kapper, koffiezaak én beauty salon

Voor mannen en vrouwen

Natuurlijke, eerlijke producten

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden

Onze diensten gaan veel verder dan alleen knippen. Van trendy kapsels tot traditionele looks, onze specialisten hebben de vaardigheden en het inzicht om elke wens te vervullen. Overweeg je een nieuwe haarkleur? Onze experts in haar kleuren zorgen voor een resultaat dat zowel verbluffend als duurzaam is. En mocht je spontaan besluiten dat het tijd is voor een nieuwe look, dan kun je zonder probleem bij onze kapperszaak binnenlopen. Of je nu komt voor een simpele damessnit of je je haar permanent wilt kleuren, bij ons ben je altijd in goede handen.

Benieuwd welk product het best bij jouw huid en haar past? Kom langs voor ons persoonlijk advies!

Maak nu je online afspraak

Waarom wachten? Trakteer jezelf op die welverdiende damessnit of dat nieuwe kapsel waar je al zo lang van droomt. Via ons gebruiksvriendelijke online systeem kun je eenvoudig en snel een afspraak maken. Wij zien je alvast graag verschijnen en geven je met plezier een volledig nieuwe look of een simpele knipbeurt.