Home » Dameskapper in Gent

Dameskapper in Gent

Zoek je naar een voortreffelijke dameskapper in Gent? Dan ben je bij De Salon op de juiste plek. Voor de moderne vrouw is een bezoek aan een kapper niet zomaar een routine; het is een ervaring, een moment van verwennerij. Bij ons krijg je niet alleen een perfecte damessnit in Gent, maar een totaalbeleving waarbij jouw wensen centraal staan.

Kapper, massage- én beautysalon

Voor mannen en vrouwen

Natuurlijke, eerlijke producten

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden

Onze diensten gaan veel verder dan alleen knippen. Van trendy kapsels tot traditionele looks, onze haar kleuren zzorgen voor een resultaat dat zowel verbluffend als duurzaam is. Hiervoor gebruiken wij de natuurlijke producten van Aveda die staan voor milieuvriendelijkheid zonder in te boeten op kwaliteit. Wij staan als ervaren kapperklaar om al jouw kapseldromen te realiseren. Of je nu komt voor een simpele damessnit of je je je haar permanent wilt kleuren, bij ons ben je altijd in goede handen.

Benieuwd welk product het best bij jouw huid en haar past? Kom langs voor ons persoonlijk advies!

Maak nu je online afspraak

Waarom wachten? Trakteer jezelf op die welverdiende damessnit of dat nieuwe kapsel waar je al zo lang van droomt en laat je haar een afspraak maken. Wij zien je alvast graag verschijnen en geven je met plezier een volledig nieuwe look of een simpele knipbeurt.