Home » Ontkleuren van je haar bij een kapper in Gent

Ontkleuren van je haar bij een kapper in Gent

Voor het ontkleuren van je haar, kan je terecht bij onze kapper in Gent. De Salon is een kapperszaak en beautysalon in Gent, waarbij klanttevredenheid centraal staat. Wil je graag terug genieten van je natuurlijke haarkleur? Wij nemen je haar graag onder handen en bieden je graag een koffietje aan.

Kapper, koffiezaak én beauty salon

Voor mannen en vrouwen

Natuurlijke, eerlijke producten

Het proces van haarontkleuring

Bij het ontkleuren van je haar komt meer kijken dan je misschien denkt. Het is een complex proces waarbij de natuurlijke of kunstmatige pigmenten uit het haar verwijderd worden. In ons kapsalon gebruiken we hoogwaardige producten van Avedadie het haar zo min mogelijk beschadigen. Heb je je haar laten kleuren, maar ga je graag terug naar je natuurlijke haarkleur? Dan kan je op onze kapper rekenen voor een behandeling op maat. We zijn bovendien zowel een heren- als dameskapper, we helpen iedereen graag de haarkleur van zijn of haar dromen realiseren.

Benieuwd welk product het best bij jouw huid en haar past? Kom langs voor ons persoonlijk advies!

Maak je transformatie compleet

Ben je klaar voor een frisse start of een geheel nieuwe look? Aarzel niet langer en boek online je afspraak voor een professionele ontkleuring in De Salon. Samen met jou kijken we naar de beste mogelijkheden voor jouw haar en wensen. Stap binnen met oude kleurresten en stap buiten met een stralende, nieuwe look. Het is tijd voor verandering, het is tijd voor jou.