Home » Hairdresser Gent

Hairdresser in Gent

Zoek je naar een voortreffelijke dameskapper in Gent? Dan ben je bij De Salon op de juiste plek. Voor de moderne vrouw is een bezoek aan een kapper niet zomaar een routine; het is een ervaring, een moment van verwennerij. Bij ons krijg je niet alleen een perfecte damessnit in Gent, maar een totaalbeleving waarbij jouw wensen centraal staan.

Kapper, massage- én beautysalon

Voor mannen en vrouwen

Natuurlijke, eerlijke producten

Ontdek onze uitgebreide diensten als jouw hairdresser

Als jouw hairdresser streven we ernaar om elk bezoek bijzonder te maken. Of je nu komt voor een simpele knipbeurt, je haar wilt laten kleuren, of een volledige make-over wenst voor een speciale gelegenheid, onze hairstylists staan klaar met hun expertise. Zowel mannen als vrouwen komen graag bij ons langs voor een kapsel dat prachtig oogt. We gebruiken uitsluitend natuurlijke producten van Aveda om jouw haar niet alleen mooi maar ook gezond te houden. Onze hairstylist neemt alle tijd om samen met jou het perfecte kapsel te creëren dat past bij jouw stijl en leven.

Benieuwd welk product het best bij jouw huid en haar past? Kom langs voor ons persoonlijk advies!

Boek nu je moment van verwennerij

Is het tijd om jezelf die langverwachte knipbeurt of haartransformatie te gunnen? Maak dan nu een afspraak bij de leukste kapper in Gent en laat onze hairdresser jouw kapsel realiseren! Bij ons geniet je van een gezellige, huiselijke sfeer waar je je meteen thuis voelt. En terwijl je wacht of bespreekt wat je met je haar wilt doen, serveren wij een heerlijke kop koffie. Verwen jezelf met een bezoek waarbij je niet alleen prachtig gestyled wordt door onze deskundige hairstylists, maar ook volledig tot rust komt. Boek vandaag nog een afspraak en ervaar zelf waarom zoveel klanten ons vertrouwen met hun haar.