Home » Permanente kleuring bij een kapper in Gent

Permanente kleuring bij een kapper in Gent

Het zoeken naar een betrouwbare en deskundige plek voor permanente kleuring bij een kapper in Gent kan een uitdaging zijn. Het is een stad vol mogelijkheden, maar het vinden van de perfecte match voor jouw haarwensen vergt wat onderzoek. Bij De Salon zorgen we graag voor een prachtig resultaat waar jij lang van kunt genieten.

Kapper, koffiezaak én beauty salon

Voor mannen en vrouwen

Natuurlijke, eerlijke producten

Waarom kiezen voor permanente kleuring bij een kapper

Het biedt langdurige resultaten en een frisse, vernieuwde uitstraling. En hoewel je misschien denkt aan een volledige haarkleuring, zijn er ook subtiele opties zoals het kleuren van highlights die net die extra touch kunnen geven. Bij het kiezen van een kapper is het cruciaal om een plek te vinden die vertrouwd is met verschillende technieken van haar kleuren en de unieke behoeften van elk haartype begrijpt. Een professionele dameskapper kan advies geven over welke tint en techniek het beste bij jouw gezicht en stijl past. Uiteraard kan je ook bij ons terecht als je een herenkapper zoekt voor permanente kleuring.

Benieuwd welk product het best bij jouw huid en haar past? Kom langs voor ons persoonlijk advies!

Transformeer je look vandaag nog

Als je klaar bent voor een nieuwe, verfrissende look, maak dan vandaag nog een afspraak bij onze kapper voor een permanente kleuring. Het online boekingssysteem is eenvoudig en efficiënt, waardoor je gemakkelijk de perfecte tijd en datum kunt kiezen die bij jouw schema past. Je kan ook gerust bellen naar het nummer 09 223 55 64  indien je dat verkiest.