Home » Ontkleuren van je haar bij een kapper in Gent

Knippen in Gent

Ben je op zoek naar een plek om je haar te laten knippen in Gent? Kom langs bij De Salon, waar onze experts klaarstaan om jou de beste knipervaring te bieden. Of je nu een volledige transformatie wenst of slechts een trim, wij behandelen elke lok met zorg en precisie, afgestemd op jouw stijl en voorkeuren.

Kapper, koffiezaak én beauty salon

Voor mannen en vrouwen

Natuurlijke, eerlijke producten

Je haar laten knippen in ons salon

Bij ons kun je terecht voor allerlei knipbehandelingen: van simpelweg knippen met of zonder drogen en brushen, tot een complete behandeling inclusief wassen en stylen. Wil je je haar laten knippen en vervolgens handdrogen? Geen probleem. Daarnaast kan je in ons salon ook een prachtig feestkapsel laten realiseren door onze ervaren hairstylist. Elke damessnit wordt met de grootste zorg uitgevoerd, waarbij we luisteren naar jouw wensen en ons professioneel advies geven. En natuurlijk hanteren wij hetzelfde respect bij een herensnit. Naast knippen bieden we ook diensten aan zoals haar ontkleuren. Voor al onze behandelingen gebruiken wij exclusief de natuurlijke producten van Aveda om je haar gezond en glanzend te houden.

Boek jouw knipbeurt online

Maak vandaag nog een afspraak bij ons, de leukste kapper in Gent, en ervaar zelf waarom zoveel klanten kiezen voor onze gezellige, huiselijke sfeer. Geniet van een heerlijke kop koffie terwijl onze professionals zorg dragen voor jouw haar. Bij ons is elke knipbeurt niet alleen een kans om er fantastisch uit te zien, maar ook een moment om even heerlijk te ontspannen en te genieten van een beetje ‘me-time’.