Home » Herenkapper in Gent

Herenkapper in Gent

Als je op zoek bent naar de beste herenkapper in Gent, hoef je niet verder te zoeken. Voor de moderne man is een kappersbezoek veel meer dan slechts een knipbeurt; het is een moment van ontspanning, een kans om jezelf op te frissen en zelfverzekerd voor de dag te komen. Met onze expertise bieden we jou niet alleen de perfecte herensnit in Gent, maar een ervaring waarbij je je meteen thuis voelt.

Kapper, koffiezaak én beauty salon

Voor mannen en vrouwen

Natuurlijke, eerlijke producten

Diverse stijlen en mogelijkheden

De wereld van de herenkapper heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld. We bieden veel meer dan alleen knippen aan. Of je nu een klassieke snit wenst of een moderne look, onze stylisten hebben het allemaal onder de knie. Ben je toe aan een nieuwe haarkleur en denk je eraan om highlights te laten zetten? Onze specialisten in haar kleuren staan klaar met advies en vakkundige technieken. In ons kapsalon nemen we de tijd voor je, of je nu een afspraak hebt of spontaan binnenloopt. Elke herensnit wordt met precisie en passie uitgevoerd, zodat je tevreden en met een frisse look de deur uitgaat.

Benieuwd welk product het best bij jouw huid en haar past? Kom langs voor ons persoonlijk advies!

Plan jouw moment van ontspanning in

Je verdient het beste en dat is precies wat wij bieden. Eén ding is zeker: bij De Salon zorgen we ervoor dat je met een tevreden gevoel en een strakke coupe weer naar buiten stapt. Wacht niet langer en gun jezelf dat moment van verwennerij! Maak gemakkelijk een afspraak via ons online systeem of bel naar 09 223 55 64.